Peugeot 407: zonnedak defect

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.6

Mijn zonnedak is defect. De panelen gaan niet meer open en dicht. Halverwege zit de boel helemaal klem. Heeft iemand hier ervaring mee en is het mogelijk om de panelen er uit te halen om het e.e.a. beter te kunnen bekijken. ER is vast een handigheidje voor maar ik zie het niet.

Eggink

Geplaatst door Eggink (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (465) PRO, 13 jaar geleden

er is helaas maar een goede oplossing, hemelbekleding verwijderen. lamellendak eruit schroeven en in de afvalbak gooien, en een compleet nieuw lamellendak plaatsen. dacht uit m'n hoofd kleine 1000euro.

PEUGEOT TR (0) PRO, 13 jaar geleden

zijn die plastieken geleiders op de zijkanten die breken, deze zijn niet apart te krijgen. er zijn er steeds maar enkele kapot, als je de andere recupereert kan je later de panelen herstellen. Sommige peugeot mekaniekers hebben zo een voorraadje liggen;

Eggink (0), 13 jaar geleden

Kun je een paneel er uit halen zonder de bekleding te verwijderen?

PEUGEOT TR (0) PRO, 13 jaar geleden

neen, maar de dakbekleding en de ciello demonteren gaat heel gemakkelijk. bij de ciello schuif je de panelen dan een voor een eruit langs achter en herstel je de defecte ( als je plastic beugels hebt).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.