Peugeot 605: Zwevende zekering radio?

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0v6

Na het inbouwen van mijn nieuwe autoradio deed deze het tot ik mijn rechterportier dichtgooide. De radio ging even uit en weer aan. Heb hem uitgezet en uitgebouwd om te controleren op losse contacten/draden maar niets gevonden. Nu doet hij helemaal niets meer. De zekering op de radio is in orde. Of er spanning op de kabelboom staat weet ik niet, ik heb nog niet kunnen meten.

Volgens het peugeot instructieboekje moet er ergens een zwevende zekering op de kabelboom zitten maar deze kan ik dus niet vinden..

venzz

Geplaatst door venzz (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 605? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Je kan kortsluiting in de luidsprekerdraden hebben aan het rechter portier. Of de massa aansluiting in de antenne kabel functioneerd niet goed. Eerst maar es ff meten om gegevens te krijgen. Meten is immers weten.

Sytze

venzz (0), 17 jaar geleden

Ik heb dus geen spanning op de voedingsdraad staan. Speakerdraden in de portieren heb ik voor zover ik weet ook niet. Mijn speakers zitten in het dashboard en op de hoedenplank. De radio werkt in ieder geval want die heb ik getest in een andere auto. Ik vermoedt dus nog steeds dat het ergens een zekering moet zijn. Maar waar vind ik die??

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik betwijfel of er nog een extra zekering zit, geloof er helemaal niets van. Zit de +draad niet ergens aan vast geknoopt, en dat die verbinding niet geweldig is? Zekering al gechecked? En hoe is de massa? Heb je wel een +kontakt of helemaal geen van beide? Vertel eens.

Sytze

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 605 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum