Pontiac : Auto schakeld bij starten niet om naar LPG

Bij mijn Pontiac 3.8 BJ93 schakeld LPG niet automatisch in na het starten.
Pas als er 2x kort gas gegeven wordt schakeld LPG in en rijdt de auto probleemloos op gas.
Ik heb alle verbindingen bij de tank opnieuw gemaakt alle corrossie is weg en bedrading nu wel goed vats bij de overgangen.
Indicatie werkt ook weer...

Waar kan er hier een eventueel probleem zitten Op de solenoid van de tank meet ik gewoon 13Volt dus de aansluiting in deze moet goed zijn.

groetjes en bedankt Danny

dannymdouma

Geplaatst door dannymdouma (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

wat voor installatie heb je er in danny?

dannymdouma (0), 15 jaar geleden

Hoi Peter,
Ik heb lopen zoeken maar kom nergens een sticker tegen van de fabrikant enige hints waar ik een en ander aan kan zien?

groet Danny

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

kijk eens op de converter, meestal staat daar wel wat op, maar nou komt het probleem me bekend voor uit een grijs verleden, het had toen te maken met een lambdasonde, die niet genoeg zag, daar is toen een lambda simulator ingekomen, maar het betreft in dit geval wel een chevy van met 350 v8 er in. toch moet je het daar ergens in zoeken...... een prins installatie is het niet? miss dat je eens belt met Merel in Purmerend, die hebben veel van die ts en geleverd en ook veel opgas. Mijn ervaring is dat ze (in tegenstelling tot a'dam) erg schappelijk zijn en wel behulpzaam zijn.

gr
Peter

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

oh ja, als er geen converter in zit, dan heb je een vialle lpi installatie, die heeft een grote opvoerpomp in de tank en injecteert vloeibaar gas in het inlaatspruitstuk.

dannymdouma (0), 15 jaar geleden

Hoi Peco heeft even geduurd,
Het betreft ghier een gasinbouw van het fabrikaat Bazuin (volgens de fuelcontrolunit)
Tijdens het zoeken kwam ik tevens wee wat slechte verbindingen tegen dus zal ik ook weer zucht herstellen.

Vraag mezelf langzamerhand wel af waarom een aantal inbouwers zo in de bedrading loopt te knippen als die aan het eind weer met 2 m draad ertussen weer aan de originele draad vast zit....misschien onbekend met motorsysteem?
Ok maar waarom bij een stekker op 2cm de draad knippen als er genoeg lengte is...ach ik zal het wel niet begrijpen.

groet Danny

Mercury (0) PRO, 15 jaar geleden

Bazuin zit hier vlakbij in Winschoten, wss heb je dan een impco systeem, gebruiken zij meestal... je kunt ze best f bellen, zijn nooit te beroerd om ff uitleg te geven, als je toch naar Norbert toe gaat kom je er langs! Zijn geen onaardige lui!

website: www.bazuin.com

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Overig of stel zelf een nieuwe vraag.