Pontiac Grand-Am: motor springt niet aan

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.1 v6

Tijdens een accu wissel zijn de polen verwisseld(dom,dom ik weet het) en was er een vette kortsluiting die de rode draad bij de startmoter in vlam zette. ook de coolingvan begon te draaien. De draad is inmiddels gerepareerd en de diverse kapotte zekeringen vervangen. alles indicaties zijn eigenlijk weer normaal alleen de motor springt niet aan, na controle bleek dat er geen vonk is op de bougies. wel hoor je de brandstofpomp op druk komen als je wil gaan starten.

persoonlijk vermoed ik dat de motor management computer stuk in of de ignition control unit. Ik kan deze zelf niet uittesten maar misschien is er in nedereland wel een adres die wel de benodigde apparatuur bezit Of misschien is er wel een mogelijkheid om de ignition control van een 3.1 v6 te gebruiken uit een lumina?transport of zo.

jowijo

Geplaatst door jowijo (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Grand-Am? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

hakeemolajuwon (0) PRO, 16 jaar geleden

HD USA cars in Roggel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Grand-Am of stel zelf een nieuwe vraag.