Pontiac Trans Sport: Pontiac trans sport 3.8 v6 doet erg raar

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.8 v6

hallo iedereen,

wij zitten hier met een probleem. Wij zijn met de trans sport op vakantie gegegaan en onder weg is er 1 bougiekabel gebroken. Wij belden naar wat mensen om te vragen of we zo even
door konden rijden tot we op onze bestemming waren( was nog ong 1000 km).
Dat kon volgens hun wel. 1 maal aangekomen, begon de pontiac steeds vreemder te doen, het begon ernorm veel benzine te verspillen. Met ong 30 liter konden we moet moeite 100km rijden, viel tijdens het rijden uit, regelmatig geen pit in de auto, ploffen uit de uitlaat en het lampje op het dashboard branden. Is een geel lampje in een vorm van een kan.

Kan iemand ons hierbij wat advies hebben.

gr

ajair

Geplaatst door ajair (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

thebandit (0), 16 jaar geleden

was niet slim om door te rijden,doordat 1 bougiekabel gebroken was heeft de motor op 1 cilinder wel benzine ingespoten maar deze niet verbrand,daardoor heb je nu kans dat je katalysator verbrand is,daardoor kunnen bovenstaande klachten ontstaan.

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Idd waarschijnlijk is de katalysator verstopt, is de katalysator roodgloeiend onder de auto? en dat lampje in de vorm van een kan?, hoe hoog is de oliedruk op de oliedrukmeter. en zit er genoeg aan vloeistoffen in?

ajair (0), 16 jaar geleden

olie druk is wel goed, en alle vloeistoffen zijn goed op niveau. Ik keek in het boekje van de pontiac en daarin stond dat als dat gele lampje brandt er iets met de brandstofmanagment is of de onsteking. Helaas zitten wij nu in een land(marokko) waar niemand iets af weet van deze auto

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

juist, dus geen goede verbranding, dus wss een verstopte katalysator.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.