Pontiac Trans Sport: Portier aan bestuurderskant gaat niet meer open.

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,1 6 cil automaat

Portier aan bestuurderskant gaat niet meer open.
Aan de buitenkant zit de greep heel los (denk dat het pinnetje los is) Het
probleem is dat ik het portier aan de binnenkant ook niet open krijg.
Centrale vergrendeling werk wel nog.
De deur gaat dus in zijn geheel niet open.
Wie weet hier raad mee ?
Alvast bedankt.

frans Hendriks

Geplaatst door frans Hendriks (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Pontiac Trans Sport? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

ja da's mooi ... je moet nl de deur bekleding d'r af hebben en dat wil slecht met de deur dicht, effe hengelen bij het deur rubber in met een ijzerzaagblad met daar een hoekje uitgeknipt wil nog wel eens helpen (Ohjee wat vertel ik nu weer voor inbrekerstruc) , maar ik weet niet of dat echt wil bij de TS daar ik het zelf nooit bij de hand gehad heb. CReatief puzzelen is hier de oplossing, wss ligt de deurbediening d'r af,(stangenstelsel) (beide tegelijk is wel heel toevallig, maar het kan.
Suc6
Peter

dannymdouma (0), 16 jaar geleden

bekleding gaat makkelijk eraf schroefen los aan binnen zijde 2 onder onder binnengreep en de borging binnenopener en klaar rest is dan binnen handbereik.

groet Danny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Pontiac Trans Sport of stel zelf een nieuwe vraag.