Renault Megane: Aanhangwagens

Bouwjaar: 2007, Motorcode: NVT

Ik heb mijn auto nog in reparatie staan maar er rijst bij mij een vraag op omtrent aanhangwagens.
Ik heb een renault megane automaat en er wordt aan gesleutelt om er een andere bak in te zetten.Is een automaat eigenlijk wel geschikt om er een aanhangwagen achter te hangen?
Ik heb wel geho9ort bij diverse mensen dat het niet of wel goed kan dus bij mij onduidelijk.

Graag een reactie.
Vr Gr Peter

p impink

Geplaatst door p impink (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

joebar5495 (0), 16 jaar geleden

Je kunt met een automaat prima trekken, maar het is wel raadzaam om zelf actief mee te schakelen, of je gasbeleid aan te passen, het trekken heeft n.l. tot gevolg dat er wat meer gasreactie wordt gevergd, en dit heeft weer tot gevolg dat de bak beduidend meer moet schakelen om aan je vermogensvraag te voldoen.
Ook zul je merken dat het schakelpunt vaker wordt bereikt, dus krijg je als gevolg dat bij de kleinste aanraking van het gas de automaat terug schakeld om dan bij het iets loslaten weer direct door te schakelen. dit voorkom je door de automaat zelf een versnelling lager te zetten.
Eigenlijk is het hetzelfde als rijden in de bergen.......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.