Renault Clio: Aanjager

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Opeens doet bij ons de aanjager c.q. kachelmotor alleen nog maar in stand 4, weet iemand wat het euvel is waarom de eerste drie standen niet meer functioneren. Het betreft hier een uitvoering zonder airco.

Ernst4x4

Geplaatst door Ernst4x4 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Voorschakelweerstand defect.

Ernst4x4 (0), 15 jaar geleden

[quote=moderator]Voorschakelweerstand defect.[/quote]
Oké..........ennehhhh waar kan ik dat vinden en wat kost zo'n weerstand dan ongeveer ?? Bijvoorbaat mijn dank.

Cliodennis (0), 15 jaar geleden

Voorschakelweerstand, of tewel de kachelweerstand zit aan de achterkant in de kachelmotor. Kun je bij onder de voorruit de parafan weg te pakken. Kost ong. 50 euro.

Ernst4x4 (0), 15 jaar geleden

[quote=Cliodennis]Voorschakelweerstand, of tewel de kachelweerstand zit aan de achterkant in de kachelmotor. Kun je bij onder de voorruit de parafan weg te pakken. Kost ong. 50 euro.[/quote]
Oké Dennis, dank je wel, ik neem aan dat je via de "zwarte" plaat waar de ruitenwisser op zitten, er bij kan. Als die weggehaald is. (is dat parafan ?!?)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.