Renault Megane: aanjager

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo ik hed een vraag waar vindt ik de aanjager weerstand heb namelijk maar 1 stand meer inplaats van 4 en nu hoorde ik van iemand dat het wel eens kon zijn dat de weerstand niet meer goed is of ergens een geoxiideerde kontakje daar bij de weerstan . Maar ja waar moet ik zijn , en kan je daar gemakelijk bij of niet

Met Vriendelijke Groet KLaas

athlon

Geplaatst door athlon , lid sinds 14 jaar geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

Hij zit achter je dashbordkastje .
Is van onderaf wel bij te komen , maar makkelijker is even het bovendeel van je dashbord eraf te halen.
Luidsprekerroosters eruit , de drie afdekdopjes uit je dashbord wippen , de torxschroefjes eruit en het bovendeel omhoog en naar je toe trekken .
Dan zie je hem rechts naast de kachelmotor zitten.
Controleer wel de fanmotor even of deze niet te zwaar draaidt.

athlon, 8 jaar geleden

Hallo weet niet of het zo moet met terug reageeren maar heb de bovendeel er af zie de kachelmotor en de weerstand denk ik groote zwarte blok maar kweet niet wat nu fan draait soepel wat blaaderen er uit maar nog steeds een stand helaas wel een groot breede stekker los gehad niks aan te zien en ook niks te zien aan het kleine stekker.

kaleido 1 PRO, 8 jaar geleden

Dat blok is de kachelweerstand en tevens de electronika voor je airco.
Dat blok kan eruit en dan zie je waarschijnlijk op de print wel het probleem.

athlon, 8 jaar geleden

Ja klopt helemaal heb het opgelost heb nu weer 4 standen op de aanjaager , mijn ac lampje brand niet helaas dus ac zal wel niet werken dan ook kachel wordt wel warm . en nee zie ook geen kapotte zekering . Zal wel ff naar deeler gaan maar in elk geval bedankt voor je reactie

Vriendelijke groet klaas

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.