Renault Laguna: achterasrubbers uit de ophanging geschoten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2dci

20.000 km geleden (5 maanden geleden) achterasrubbers laten vervangen (door schade herstel bedrijf), van het weekend een harde klap in de auto. Na enig zoekwerk kom ik erachter dat de achterasrubber uit de draagarm zijn geschoten (rechts dan).

Heeft iemand dit weleens eerder meegemaakt? Moet toch niet kunnen denk ik zo. En kan dit komen doordat de rubbers niet ver genoeg door de draagarm zijn heen geperst.

Safrane10698

Geplaatst door Safrane10698 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

heb er al heel veel vervangen en nog nooit meegemaakt dus ik denk bij montage iets verkeerd gegaan ff terug naar de werkplaats die ze vervangen heeft zou ik zeggen

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Ja daar heb ik een afspraak mee volgende week. Maar wat kan je fout doen bij de montage?
Als ik ook het rubber zo half nog in de draagarm zie zitten heb ik ook niet het gevoel dat dat rubber erg klem zit. Er zit niet eens een afdruk in het rubber van de draagarm.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.