Renault Megane: Achterklep Megane Grand Tour niet meer te openen met kaart!

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Hallo, ik kan de achterklep niet meer openen met de kaart. Wel via witte pal aan de binnenzijde. Heb al diverse topics gelezen over uch? Is er misschien iemand die een tip heeft om te checken wat er nu echt kapot is, of is dit het enige wat het kan zijn (lees prijs uch €500?). Heb al met 12.volt lampje alle 4 zwarte draadjes geprikt maar ze geeft geen spanning aan. alvast bedankt.

bruig1

Geplaatst door bruig1 , lid sinds 12 jaar geleden

5 Reacties

Safrane10698, 8 jaar geleden

Doorvoer van chassis naar klep goed controleren. Waarschijnlijk draadbreuk.

willyvan PRO, 8 jaar geleden

uch kan stuk zijn evt anders aansluiten is dan mogelijkheid heb er al verschillende zo gemaakt

bruig1, 8 jaar geleden

Hallo meedenkers, nou Sebastiaan je had gelijk. Ik haalde het doorvoerrubber los en hield al gelijk een zwart draadje onder het rubber uit(boven dus ook)Na wat gemorrel kwam er ook een tweede draad los, dus vier uiteinden. 2 nieuwe stukjes draad doorgevoerd van 20 cm, en deze aan beide zijde voorzien van kabelklemmetjes. Nog wel even gecheckt welke nu bij elkaar hoorde, maar waarschijnlijk goed gegokt want hij gaat weer als vanouds op slot. Hartelijk bedankt voor jullie meedenken. gr.george

Safrane10698, 8 jaar geleden

Nu je weet dat het werkt kan je wel het beste de klemmetjes vervangen door het te solderen om andere storingen te voorkomen.

bruig1, 8 jaar geleden

Hoi, ik laat het eerst even lekker zitten. Was al een heel gedoe met die dunne draadjes. Als het weer fout gaat weet ik in ieder geval waar het aan ligt. gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.