Renault megane2 gt: afslaan

Bouwjaar: 2004

Motor slaat soms stationair af. Bij de koppeling intrappen zakt het toerental soms erg ver naar beneden met als gevolg dat de motor soms afslaat. Heb al van alles gecontroleerd en zelfs via actis was er een oplossing met de dynamo. De dynamo vervangen maar dit was ook niet de oplossing. Is er iemand die dit probleem ook al eens heeft gehad?

sjaak r

Geplaatst door sjaak r (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

jacob4832 (0) PRO, 19 jaar geleden

is het een benzine of een diesel?? bij een benzine kan het het smoorklephuis zijn. heb je hem ook al uitgelezen en wat voor storingen geeft ie aan.

jappie (0) PRO, 19 jaar geleden

ja zou ook graag willen weten wat voor motor in de auto zit kunnen we meer vertellen

sjaak r (0) PRO, 19 jaar geleden

ja sorry had meer info moeten geven het is een k4m 760 en geen storingscode's. Het smoorklephuis is al gereinigd, de auto heeft ook nog maar 2000 km gelopen

jappie (0) PRO, 19 jaar geleden

wat gebeurt er als je de airco aan zet dan als die er in zit
ik probeer mee te denken

sjaak r (0) PRO, 19 jaar geleden

Probleem opgelost. Er was een draad op de dynamo aangesloten voor een 13 polige stekkerdoos van de trekhaak. Na deze te hebben losgekoppelt was het probleem over

jappie (0) PRO, 19 jaar geleden

okee sjaak heel mooi wel een rare plek om stroom voor een stekkerdoos af te tappen

sjaak r (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja ze hebben deze gebruikt voor de geschakelde plus om het relais in te schakelen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.