Renault MEGANE CABRIOLET: afslaan bij starten op benzine

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

hallo,
Ik heb het volgende probleem, wanneer ik de auto start slaat hij gelijk aan en loopt goed stationair, maar geef ik een beetje gas slaat hij af en start ik hem nu weer slaat hij gewoon weer aan tot dat ik het gas weer aanraak maar start ik nu met het gaspedaal een beetje ingedrukt dan blijft de motor gewoon draaien +/_ 1500 toeren, wanneer ik dan wegrijd en een beetje het gas erop hou dan gaat het goed en een paar honderd meter verder loopt hij inmiddels op lpg en dan is het probleem weg , want hij loopt dan ook stationair goed +/_ 800 toeren en bij gasgeven slaat hij niet af, reageert normaal.
dacht eerst aan een vacuum probleem maar kan eigenlijk niets vinden waar dat zou kunnen lekken. motor reageert ook niet op remmenreiniger. iemand enig idee

scheffer315

Geplaatst door scheffer315 , lid sinds 11 jaar geleden

5 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 jaar geleden

Brandstoffilter verstopt .
Te weinig brandstofdruk , door een benzinepomp die het langzaam begeeft .
Vervuilde/vastzittende verstuivers .

scheffer315, 4 jaar geleden

Hoi ,bedankt voor je reactie had ik nog niet aan gedacht , kan het pas volgende week checken .wanneer ik iets weet hoor je van mij
mvg
Aart

scheffer315, 4 jaar geleden

Hoi, Probleem is nog steeds niet opgelost maar hij blijft steeds wat anders te doen Soms bij starten gaat lampje branden elektronisch probleem en lampje motormanagement loopt dan verhoogd stationair en reageert niet op het gaspedaal .
Even motor uitzetten en dan starten en dan loopt hij weer normaal alleen motormanagement blijft branden resetten en hopen dat het weer een poosje weg blijft .
de code die hij nu aangeeft zijn DF 002 en DF254 zou dus gaskleppenhuis kunnen zijn

scheffer315, 2 jaar geleden

probleem is niet opgelost auto verkocht met dat probleem die persoon zou het oplossen niet dus dus ook verkocht

scheffer315, 2 jaar geleden

Probleem is niet opgelost auto verkocht met dat probleem die persoon zou het oplossen niet dus dus ook verkocht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.