Renault Espace: afslaan tijden het rijden

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9DCI

Mijn Espace slaat soms af tijdens het rijden. Het is altijd bij lagere snelheid (minder dan 40 km/u) en altijd met de koppeling ingetrapt. Het probleem doet zich met name voor als de auto warm is, dus of een flinke rit achter de rug of een hele dag in het zonnetje gestaan. Het is dan een kwestie van snel op de startknop drukken en weer verder rijden. Dat is op zich nog niet zo hinderlijk, ware het niet dat door het afslaan van de motor ook de stuurbekrachtiging en rembekrachtiging wegvallen. En aangezien de reden is dat de koppeling ingetrapt wordt op die lage snelheid dat er een bocht aan komt kan dat toch gevaarlijk zijn.

EricDeHaan

Geplaatst door EricDeHaan (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Pallab (0) PRO, 17 jaar geleden

Bdp-sensor kan het euvel zijn, verstuivers inwendige lekkage of `n herprogrammering vd software injectie kan helpen.Ik zou eerst beginnen met de bdp sensort.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.