Renault Megane: Afstandsbediening.

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Afstandsbediening (sleutel) werkt af en toe niet. Met andere sleutel ook niet. Batterijen zijn OK. Vanochtend met geen mogelijkheid open te krijgen. Een paar uur laten staan en slot/startonderbreker werken zonder weigeren. Dit komt af en toe voor, maar is wel lastig. Zou ontvanger defect zijn?

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers PRO , lid sinds 19 jaar geleden

3 Reacties

ksie PRO, 13 jaar geleden

Maak de sleutel open en controleer of dat de solderverbindingen op de prtint niet los zitten.Het oogje wat op de print zit gaat ook wel een los.

arjankempeneers PRO, 13 jaar geleden

Vanmiddag weer problemen. Na het losmaken en weer aansluiten van de ontvanger in het dak werkte hij meteen weer. Heb nu een ontvanger besteld. Sleutels zie je niets aan.

abc PRO, 13 jaar geleden

je kunt met de camera van een telefoon kijken of de sleutel ubrhaupt een ir signaal uitzent richt de sleutel maar eens op de camera en bedien hem dan zie je hem oplichten en zend dan dus een signaal uit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.