Renault Megane: auto schokt als je het gas loslaat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Hallo,

Wie heeft een antwoord? Ik heb 2 weken geleden een megane coupe gekocht. Al de hele tijd schokt de auto(vooral in de tweede versnelling) als je het gas loslaat om uit te rollen. Dachten eerst dat het aan on slag,maar het blijft.
Ik rij bijvoorbeeld gewoon 30/35 km/uur door de wijk zonder te remmen in de tweede versnelling. Gaat een tijd goed,maar dan opeens heeft ie het weer! Dan schokt ie als een gek en moet ik de koppeling weer intrappen.
Je moet toch gewoon kunnen rijden in de bebouwde kom zonder je koppelingspedaal de hele tijd te gebruiken? Behalve dan als je echt remt en zachter als 30 gaat?

Hoop op een antwoord waar ik wat aan heb. Heb geen zin om steeds naar garages te rennen.

Conny de Boer

konijn79

Geplaatst door konijn79 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

controleer de slang van de map sensor eens die sceuren nog al eens.(map sensor is een zwart kastje met een groene stekker als je voor de auto staat rechts tegen het schutbord)

konijn79 (0), 16 jaar geleden

ok, zal ik doen. bedankt.

Conny

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.