Renault Megane: Airco

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19dci

De airco werkt niet meer en op het display duid hij aan van wel en voor de rest geeft hij geen storingen weer, hoe kan ik dit oplossen of zal hij gewoon defect zijn?

Dank bij voorbaat

james495

Geplaatst door james495 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Bas_petiet (0) PRO, 13 jaar geleden

Wat veel voorkomt is dat er een storing in het storingsgeheugen staat op geslagen code: DF1070 deze code komt er snel in als er een kleine afwijking zit in het aircosysteem, en dan slaat deze op een beveiliging. Het advies is om deze storing te wissen en het nogmaals te proberen.

Het probleem kan ook ergens anders in zitten, het kan wezen dat het aircosysteem leeg is en dan dient deze opnieuw afgevult te worden. Laat er de dealer, of aircospecialist naar kijken die lost het waarschijnlijk zo op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.