Renault Laguna: airco

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

de automatische airco is pas bij gevuld en blaast goed koude lucht maar zodra ik boven de 100 km/uur komt blaast hij lauwe lucht ga ik terug naar de 80 km/uur is het weer koude lucht vraag wat is er niet goed

kind69

Geplaatst door kind69 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Safrane10698 (0), 9 jaar geleden

Let maar eens op, onder de 2500 rpm doet airco het wel, boven 2500rpm gaat hij uit. Bekend euvel. Er zit een draadje op de pomp en die is stuk nabij de stekker.

kind69 (0), 9 jaar geleden

bedank had al meerdere berichten hierover gelezen laat het nakijken

kind69 (0), 9 jaar geleden

bedankt Safrane had al meerdere problemen als deze gelezen, laat het nakijken

kind69 (0), 9 jaar geleden

draadje was inderdaad niet goed is vervangen maar bij 2500 toeren krijg ik nog steeds gewone lucht en ga ik terug naar de 60 km/uur is het weer koude lucht wat kan het nog meer zijn gaarne jullie oplossing................... week later het stekkertje vervangen en alles werkt weer zoals het hoort

john 3333 (0), 9 jaar geleden

stekker onder de airco pomp is kapot had ik ook nu gemaakt en hij doet het prima stekker op sloop 1 euro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.