Renault Laguna: airco renault laguna grandtour 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

hallo

mijn vraag is valve controle sensor airco zit hij nou in de compressor of op de leiding of op de compressor ?

graag een antwoordt
w.v.o

w645

Geplaatst door w645 (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

marcel1 (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je de variabele compressor actuator bedoelt,deze zit op de compressor en is bij Renault niet los te krijgen. Als deze defect moet de complete compressor vervangen worden.Marcel

Cotec (0) PRO, 17 jaar geleden

de variabele compressor actuator geeft waarschijnlijk een co storing is dus onderbreking controleer de bedrading tussen compressor en aircopanneel sluit dit uit aircopanneel gaat ook vaak defect de bekerhouder zit er naast gebeurt wel eens dat er wat overheen komt (2x meegemaakt) panneel is makkelijk open te maken voor controle printplaat . Dus ga niet gelijk uit van een pomp !!!!!!

marcel1 (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo cotec. Ik had er idd even bij moeten vermelden dat als er een co storing inzit je de actuator ook vrij makkelijk kunt controleren met een ohmmeter,de weerstand moet ongeveer 18 ohm zijn.Is de weerstand oneindig,dan is de actuator defect en moet dus de compressor vervangen worden.Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.