Renault Clio 2006: Airco slaat en en valt uit

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4J G7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 72

Airco is vorig jaar aangevuld en nagekeken en een nieuwe 2 in 1 radiateur erin laten zetten door een erkent bedrijf. Nu werkt de airco af en toe hooguit 1-2 min daarna valt die zeker 15-30 min uit en daarna slaat hij weer aan zo 1-2 min hij draait niet de gehele tijd wat kan het zijn? Het is een handmatige airco bediening. Weerstand die defect is?

Cliomarco

Geplaatst door Cliomarco , lid sinds 11 maanden geleden

7 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Draaid je koelfan als de airco aan staat , moet bijna meteen gaan draaien als je de airco aan zet.
Als de fan niet aanslaat , kan dat 2 redenen hebben , storing in je fan systeem of toch te weinig koudemiddel ook al is hij vorig jaar gerepareerd.

Cliomarco, 4 maanden geleden

Ja koel fan draait gewoon

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Dan de koudemiddelvulling eerst maar eens controleren.

Cliomarco, 4 maanden geleden

Is gecontroleerd en airco word ook koud als die aanslaat voor langere secondes. Nu is het zo dat die heel kort achter elkaar aan aan en uitslaat de gehele tijd zolang de airco ingeschakeld is.

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Draaid je koelventilator wel ?

Cliomarco, 4 maanden geleden

Ja die draait gewoon zoals het moet. Het is echt de airco die zo raar doet. Je hoort dat die aanslaat en dan weer uit. En dat doet die 2 sec en uit en 2 sec zo de hele tijd door tot jezelf de airco uitzet

Heino4267, 4 maanden geleden

... terug naar degene die de laatste keer het airco onderhoud deed en helemaal opnieuw beginnen met de diagnose ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.