Renault Clio Estate 2008: kinderslot

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F H7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 74

ik heb een probleem met het kinderslot als ik die bij de deur omhoog schuif zit het er op en als ik de de knop van de raam uitschakel achter kan ik de deur niet openen aan de binnenkant maar zodra ik de auto opslot doe met de afstandbediening en de auto weer los doet kan ik van binnen uit de auto weer openen kan iemand mij helpen wat het probleem kan zijn ben bang dat mij zoon de deur los maakt tijdens het rijden

DennisRoes

Geplaatst door DennisRoes , lid sinds 5 maanden geleden

2 Reacties

DennisRoes, 5 maanden geleden

het lampje brand ook niet als je de ramen achter uitzet maar de ramen kan ik dan niet omlaag doen dat werkt wel

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Je moet steeds de raamvergrendeling activeren , gaat er automatisch af bij sluiten en openen van de auto, veiligheids dingetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio Estate of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.