Renault Clio Estate 2008: kinderslot

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F H7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 74

ik heb een probleem met het kinderslot als ik die bij de deur omhoog schuif zit het er op en als ik de de knop van de raam uitschakel achter kan ik de deur niet openen aan de binnenkant maar zodra ik de auto opslot doe met de afstandbediening en de auto weer los doet kan ik van binnen uit de auto weer openen kan iemand mij helpen wat het probleem kan zijn ben bang dat mij zoon de deur los maakt tijdens het rijden

DennisRoes

Geplaatst door DennisRoes (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

DennisRoes (0), 2 jaar geleden

het lampje brand ook niet als je de ramen achter uitzet maar de ramen kan ik dan niet omlaag doen dat werkt wel

kaleido 1 (1395) PRO, 2 jaar geleden

Je moet steeds de raamvergrendeling activeren , gaat er automatisch af bij sluiten en openen van de auto, veiligheids dingetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.