Renault Megane: auto trilt helemaal op de motor en maakt veel herrie als ik

Bouwjaar: 1996

hallo, ik heb een renault megane coupe 1.6e uit 96. Waarvan ik pas bij een turks autobedrijf de veren heb laten vervangen (Verlagingsveren)en grote beurt en apk. Nu stond ik van de week stil, met de motor stationair, en opeens begint mn auto flink te trillen. Als ik nu rijd maakt mn auto een zwaar geluid (teringherrie), vooral als ik aan het rijden ben en ik laat het gas los. Lijkt of hij dan heel hard zoemt ofzo, of als ik de koppeling intrap (alle versnellingen), op de terugslag van de motor zeg maar. Ook heb ik het idee dat ie moeilijker in zn 1 gaat. alles in en om mn auto trilt op de motor, heel mn dashboard ook. ik vind het maar erg vreemd. Is er iemand die een idee heeft wat dit is? om mij alvast een hartverzakking bij de renault te besparen. Want ik heb echt geen flauw idee.
Alvast bedankt.

Suykerbuyk

Geplaatst door Suykerbuyk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

gardejonge (0) PRO, 18 jaar geleden

controleer je motorsteunen even ,kan een afgescheurd zijn

Suykerbuyk (0), 18 jaar geleden

Maar nu opeens uit het niets is dat allemaal opgehouden. alle problemen weg. Maar nu hoor ik allen zodra ik de motor start, en hij slaat aan dan hoor ik een tik. alleen als de motor aanslaat, verder niet, en onder het rijden is er ook niks vreemds. die tik lijkt onder mn auto vandaan te komen, midden onder de auto. en die had ik nooit.
kan dit ermee te maken hebben met de motorsteunen??

Mada (0), 18 jaar geleden

Misschien blijft de startmotor hangen, maar als ik naar de datum kijk zul het probleem al hebben ontdekt.

Suykerbuyk (0), 15 jaar geleden

de katalysator was van binnen kapot, en er was een veerpoot niet goed gemonteerd

moderator (0) PRO, 15 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.