Renault Megane: bij afslaan niet weer willen starten (LPG)

Bouwjaar: 1996

Wanneer mijn auto nog koud is en hij slaat door mijn toedoen af, krijg ik m met geen 7 paarden weer aan de praat. Het starten gaat geweldig alleen als ie me daarna afslaat omdat ik te onnauwkeurig met de koppeling bijvoorbeeld krijg ik m niet weer aan de praat. Hij start op benzine maar gaat daarna direct over op lpg. Heb wel gemerkt dat wanneer ik op benzine blijf hij meer neiging heeft om aan te slaan dan bij lpg. Betreft een Megane 1.4 uit 1996 op gas.

j.wolthuis

Geplaatst door j.wolthuis (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Laat je klepspeling eens controleren

j.wolthuis (0), 18 jaar geleden

Toen ik bij de garage was twijfelden ze inderdaad of de kleppen gesteld moesten worden maar hebben ze uiteindelijk niet gedaan. Moet wel zeggen zolang ie niet afslaat ik het probleem dus niet heb en de auto slaat vanzichzelf niet af dus ..... .
Bedankt in elk geval voor je reactie en tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.