Renault Espace: automaat

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3L V6

Nu de gelukkige eigenaar van een Espace, Heeft de automaat enige kuren. Het lijkt alsof de koppelomvormer het langzaam begeeft en dan is ern een bonk. Daarna geeft het dashboard aan dat er naar de garage moet worden gegaan.

De bak is gereviseerd en heeft goed gedraaid nu is hetzelfde euvel weer ontstaan. Dat de bak stukgaat is dus een gevolg van iets anders dat niet jovel functioneert.

Welke sensoren zitten verbonden aan de bak?
hoe is de computer (schakelunit) van de bak te checken of deze goed is.

Heeft iemand anders ervaring met dit fenomeen.

Graag hoor ik hierover.

Met vriendelijke groet,

Patrick

Pattie

Geplaatst door Pattie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JdeP (10), 14 jaar geleden

Ik weet het niet zeker maar heeft dit iets te maken met jouw av-bak? [url=http://www.matrasport.dk/Cars/Espace/vau...]klik[/url] (pdf)

Pattie (0), 14 jaar geleden

Ja dit is de correcte file, het is een Duitse ZF bak die eronder zit. Wat zijn ervaringen van andere mensen die zo'n bak hebben laten reviseren?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.