Renault Megane: automaat maakt zoemend geluid

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v aut

Ik heb een zoemend geluid bij mijn motor 2.0 16v uit 2005, nu heb ik nog garantie en ben ik er mee terug gegaan nu zeggen ze dat dit zoemend geluid hoort dit heeft te maken met de kleppen stelling in de automatenbak. mijn vraag is heeft iemand dit geluid ook en weet iemand of dit klopt.
ik heb namelijk het gevoel of ze mijn met dit probleem afwimpellen.

Alvast bedankt groetjes stef

si

Geplaatst door si , lid sinds 11 jaar geleden

3 Reacties

oldford PRO, 11 jaar geleden

Vraag je het toch aan een andere dealer? En of het kwaad kan. Niks zeggen over garantie.

si, 11 jaar geleden

Heb ik gedaan die zeggen het zelfde maar toch raar want als hij in zijn P of N staat heeft hij het niet alleen in zijn D of R, hij rijd ook goed dat is het niet maar vind het gewoon een raar geluid heb ook een opel astra automaat gehad uit 2000 die had dit probleem niet. nou begrijp ik dat opel en renault anders is maar toch.

P.S: waarom nix zeggen over de garantie

oldford PRO, 11 jaar geleden

Als je vertelt dat het garantie bij een andere dealer is, kan dat de mening beinvloeden.
Helemaal niets vertellen over de mening van andere dealers, alleen maar vragen of het kwaad kan en zo ja, wat het ongeveer kost om te maken.
Als dan een 3e dealer hetzelfde zegt, dan zal het er wel bij horen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.