Renault Laguna: automaatolie

Bouwjaar: 2000, Motorcode: 20i 8v

hoi ik zou graag willen weten of iemand weet hoeveel liter automaatolie er in de bak gaat,want dat staat niet in het boekje.ik wil hem gaan verversen en zo ja is dat makkelijk zelf te doen ik heb zelf oprij blokken dus dat moet lukken alvast bedankt. gr john

john123

Geplaatst door john123 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Luisterd heel erg nauwkeurig hoeveel olie erin moet, en bij heleboel auto's heb je uitleesapparatuur nodig om olie te kunnen verversen omdat je tijdens het verversen precies op 60 graden celcius moet zitten. Te hoog of te laag en je olie pijl klopt niet. Ik denk dat dit bij het 2000 model ook al nodig is.

john123 (0), 14 jaar geleden

weet iemand of dat bij deze laguna ook zo is anders moet ik hem wegbrengen en heb daar weinig tijd voor ga opvacantie

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=john123]weet iemand of dat bij deze laguna ook zo is anders moet ik hem wegbrengen en heb daar weinig tijd voor ga opvacantie[/quote]
Een belletje richting de dealer geeft direct uitsluitsel.......

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.