Renault Laguna: Problemen automaat laguna 2002

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16v

Goedenmiddag,

Sinds kort heb ik een laguna automaat uit 2002 op lpg, toen wij op vakantie gingen met caravan gaf de auto een storing aan de versnellingsbak aan de auto schakelde niet meer over naar zn 4 met caravan. Zonder caravan waren er geen problemen. De dealer in hattum heeft toen de versnellingsbak olie vernieuwd en daarna met caravan geen problemen meer gehad tot vandaag.

Maandag kwamen er 2 storingen in het displaytje te staan namelijk storing versnellingsbak en iets over inlaatnog wat? Kon geen gas meer geven en de auto rolde in ongeveer 2100 toeren verder. Aangezien in nagenoeg thuis was heb ik hem maar laten doorrollen en thuis gezet. Na 2 keer starten waren de storingen weg en ben ik er nog 2 dagen mee naar mn werk gereden zonder problemen.

Vandaag na het boodschappen doen starte ik de auto en viel hij al 2 keer uit. Nadat hij starte naar huis gereden maar na 200 meter gaf hij weer dezelfde storingen aan als maandag.


Heeft iemand ervaring met deze problemen??

maurice1982

Geplaatst door maurice1982 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sytze (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat is de km stand van de auto?

Sytze

maurice1982 (0), 14 jaar geleden

De km stand is 215837.

Gr. Maurice.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.