Renault Laguna: Losse kabel onder de auto

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9Dci

Vandaag is er tijdens het rijden een "onderdeel" losgeraakt aan de onderzijde van de auto. Het is een plastic kastje waar een elektrisch kabeltje naar toe loopt vanaf de achterzijde van de auto. Het onderdeel zit ongeveer ter hoogte van de achterzijde van de bestuurderstoel, aan de onderzijde van de bodemplaat geschroeft.

Weet iemand wat dat kastje is en waar het voor dient?

Ben langs een garage geweest waar ik toevallig langskwam, maar daar wisten ze niet wat het was, hebben het ding nu met tyrap aan de remleiding vastgezet, met de mededeling dat ik gewoon kon rijden!!??!!

canaman

Geplaatst door canaman (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Remco-pol (0), 14 jaar geleden

Dat plastic kastje waar je het over hebt. Is een unit van het "bandencontrolle systeem" Zolang deze gewoon goed vast onder de auto zit. Is er niks aan de hand. Je kan hier dus gewoon mee doorrijden.

canaman (0), 14 jaar geleden

Remco, dank voor je snelle antwoord. Ben blij dat het nu duidelijk is wat voor "ding" er los hangt onder de auto. Laat het bij de eerst volgende beurt wel repareren, weet nu dat ik in elk geval gewoon met de auto kan rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.