Renault Laguna: BDP Sensor reinigen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Kan het zijn dat de BDP- sensor niet meer goed werkt door vervuiling en dat daardoor de motor minder mooi draait? Zo ja, waar zit die sensor bij mijn type auto en hoe kan ik die het beste reinigen?

CBR1000

Geplaatst door CBR1000 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ejnn (0), 16 jaar geleden

kijk eens boven in de hoek, home| voorwaarden| zoeken, klik zoeken in bv niet starten, of klik op http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

CBR1000 (0), 16 jaar geleden

EJNN bedankt.
Hij start wel, en goed ook, maar hij loopt dan weer supermooi en dan weer beroerd. Gloeistiften zijn vervangen, verstuivers 2st. vervangen. Heb het idee dat het een electronicaprobleem is, mogelijk door de BDP sensor die volgens mij toch uiteindelijk het inspuitmoment bepaald. Als die net een iets afwijkend daadwerkelijk bovenste dode punt meet, kan dat denk ik zorgen voor een iets afwijkend inspuitmoment waardoor de motor minder soepel loopt. Of sla ik nu de plank geheel mis?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.