Renault Laguna: cc probleem

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dti

hallo,

tijdens gebruik cc op automatic kreeg ik in eens een brand luchtje, hiermee stopte ook de ventilator motor.
klein probleem dacht ik andere motor en op gelost maar ook deze draaid niet, ik heb het mis en kan het niet vinden.
alle functies van cc werken alleen motor gaat niet draaien hoor zacht gebrom tijdens openen klep van lucht inlaat onder interieurfilter als je cc aanzet met welke funktie dan ook.

ook meet ik nergens op de stekker die op de motor zit 12V is ook al vreemd.

zit er soms ergens nog een zekering die ik over het hoofd zie?
kan iemand mij vertellen hoe ik dit kan maken?

deze ongein komt altijd net voor apk.

doitshu

Geplaatst door doitshu (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

ik denk persoonlijk dat je kachelweerstand is doorgebrand zit bij de ventilator die je hebt vervangen in de buurt die dingen branden wel vaker door misschien is er iemand die je precies kan vertellen waar die zit ik werk niet vaak aan die auto s

gr.marco

skybolt (0), 16 jaar geleden

De weerstand is vaak niet meer dan een stel gloeidraden welke door luchtstroom van de ventilator wordt gekoeld dus zit deze ergens in het luchtkanaal.

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

aan de onderzijde in de zekeringen kast zitten een paar oranje zekeringen hier zal er 1 kappot zijn.dus ff op kop in de auto gaan liggen anders zie je ze niet

doitshu (0), 16 jaar geleden

bedankt voor de tip was idd een oranje 40 amp. zekering stuk, ook was motor door gebrand maar voor 36 euri weer klaar , vrouw en kinderen weer blij die hebben weer een kachel.
en ik kan voor apk.

bedankt voor jullie snelle reakties gr. eric

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.