Renault Megane: Benzinemeter schommelt

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Hallo allemaal,

Ik zal mij even voorstellen. Ben Mark, 24jr en kom uit de Velserbroek. Ik heb een gele Renault Megane Coupe 1.6e uit 96.
Nu heb ik 2 probleempjes ermee.

1. Vorige week heb ik mijn koelsysteem doorgespoeld met water, radiateurreiniger gebruikt, nieuwe thermostaat erin gezet en alles goed ontlucht. Kachel geeft nu wel warme lucht, maar niet altijd. Soms geeft ie hete lucht en soms warme lucht als de kachel op zn heetst staat. Bij stand 1 krijg ik vaak hete lucht, maar als ik hem op stand 4 zet, krijg ik altijd lauwe lucht. Ook als mijn motor uitstaat en alleen het contact aanzet, schommelt de temperatuurmeter. Wat kan dat zijn?

2. Mijn benzinemeter schommelt als je optrekt, door de bocht gaat en gaat remmen. Mijn benzinemeter blijft ook aanstaan ook als het contact uit staat en dat hoort volgens mij niet. Heeft dat ermee te maken?

Ik hoop dat jullie mij snel kunnen helpen.

Greetz Mark

DonMark

Geplaatst door DonMark (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

anti-storing (0) PRO, 17 jaar geleden

Een bekende van mij heeft precies hetzelfde probleem! met de benzine meter en ook dat de auto vaak van binnen niet warm word! het gaat tevens om een megané 1.6e, mischien dat de 2 problemen dus met elkaar te maken hebben!
ik ben benieuwd naar de oplossing!

vriendelijke groeten

Herman

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.