Renault Laguna: Blokkeren vliegwiel: waar???

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine

Stomme vraag: ik kan nergens een opening vinden om met schroevendraaier vliegwiel te blokkeren. Ik durf mijn krukaspoelie niet vast te zeten met alleen maar de blokkeerpen erin. Heb dat al een keer gedaan maar ben bang dat dat toch wel erg risicovol is. Dank, Jos

artimbocca

Geplaatst door artimbocca (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 5 jaar geleden

Blokkeren op de starterkrans...

Grt. Paul

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Is het een geschroefde blokkeerpen of ene die je er in duwd als je de krukas een beetje verdraaid?

artimbocca (0), 5 jaar geleden

Dank voor de reacties. Ben even bij de werkplaats van lokale dealer langsgegaan, zij konden het me zo gauw niet laten zien, maar zeiden dat ze het altijd deden met alleen de blokkeerpen erin, dus dat heb ik toen ook maar gedaan.
Ging goed. Ga andere keer nog wel eens uitzoeken waar ik die schroevendraaier nu tussen de tandjes kan zetten.

viper_ren (0) PRO, 5 jaar geleden

Als het een geschroefde blokkeerpen is, dan steunt de krukas tegen de pen en dan moet je het vliegwiel helemaal niet te blokkeren of dergelijk.

Als je een blokkeerpen hebt die geen schroefdraad heeft, dan moet je dit wel maar dan is er normaal gezien ook ander gereedschap nodig om deze te blokkeren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.