Renault Espace: bougies verwisselen 3.0 v6 24v

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 v6 24v

Om de bougies van deze auto te verwisselen moet de motor gedemonteerd worden.
De voorste 3 bougies is geen probleem, maar de achterste 3 lukt niet. De dealer gebeld en deze geeft als antwoord; motor eruit en de achterste 3 bougies verwisselen. Als tip wordt gezegd om dan ook alle slijbare delen te vervangen.
Herkent iemand dit probleem, en is er een andere oplossing mogelijk, dan de motor te demonteren?
BVD

GeertS62

Geplaatst door GeertS62 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Mausx (0), 14 jaar geleden

dan hoop ik wel dat er platinum bougies in zitten, anders kun je elke 15000km de motor er uit peuteren.

kun je niet de reactiesteunen van de motor los halen en de motor iets kantelen zodat je erbij kunt. zo gaat dat wel bij pontiac.

braintjuh (0) PRO, 14 jaar geleden

nee motor moet er echt uit, om daar bij te komen, advies is om bougie's te vervangen bij het vervangen van de distributieriem, want dan meot de motor er ook uit.

en bougie vervangen wij om de 120.000km of 5 jaar want dan moet de riem ook vervangen worden.

Mausx (0), 14 jaar geleden

dat is dan mooi knudde, maar aan de andere kant, je moet ook zowiezo wel een beetje kromme vingers hebben om aan franse auto's te werken. Haha

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.