Renault Kangoo: brandstof volume klep kangoo 1.9 D

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900

hallo,

ik heb hier een kangoo 1.9 diesel staan, GEEN DCI, met een foutcode op de brandstofvolume klep. de auto gallopeerd stationair en bij het rijden valt hij stil bij ieder kruispunt.

nu zie ik op de LUCAS pomp bovenop 2 kleppen zitten. kan ik die van een slooppomp overzetten zonder in te leren ?

iemand verder nog tips hierover, het betreft een inruiler en ik heb eigenlijk weinig zin om een complete pomp over te bouwen, met distributie e.d.

Edwin2581

Geplaatst door Edwin2581 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

geert3496 (0) PRO, 12 jaar geleden

Klep kant radiator vervangen, moet niet ingeleerd worden.

't garagistje (0) PRO, 12 jaar geleden

Indien het een Lucas epic pomp betreft zitten er 2 kleppen bovenaan en 2 kleppen kant vliegwiel. Deze kunnen gewoon overgezet worden.
In vele gevallen slaat de fout op een gekend probleem (fabrieksoplossing plaatsen van opvulring in de pomp zelf)

Edwin2581 (0) PRO, 12 jaar geleden

hallo garagistje,

hoe bedoel je met de fabrieksoplossing. denk jij dat de fout dan niet door de kleppen komt ? ik heb vandaag al een hele rits loperijen gebeld, maar nog steeds geen kleppen of complete pomp. hen jij daarom een andere oplossing dan?

Edwin2581 (0) PRO, 12 jaar geleden

hallo, even een update.

er zit een hoes op de pomp waar lucas op staat, maar aan de zijkant staat op het typeplaatje delphi. dit is om het wat makkelijker te maken denk ik. het orginele nummer op de pomp is 7700 115 073.

iemand nu nog een tip ?

Edwin2581 (0) PRO, 12 jaar geleden

hallo,

door tijdgebrek heb ik er niet meer naar gekeken. gisteren kwam er een handelaar en ik heb de auto zo verkocht. iedereen bedankt voor de tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.