Renault Twingo: brommend geluid tijdens rijden

Bouwjaar: 1995

Hi.

Ik heb een Twingo van 1995 die tijdens het rijden een irritant brommend geluid maakt. Het begint pas 30 a 40 km per uur bij optrekken, en lijkt bij afremmen bij lagere snelheden te blijven bestaan. Rechtuit en naar links sturen is het zelfde, naar rechts wordt het minder. Het overstemt de motor en lijkt uit de hele auto te komen. Koppeling in maakt niets uit. Opkrikken links of rechts en met de hand draaien geeft geen rare geluiden die 'bekend' voorkomen. Ik krijg het idee dat het uit de versnellingsbak komt, maar dat past niet bij het sturen. Iemand een idee?

groeten, Dick.

Dick2202

Geplaatst door Dick2202 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

voor wiellager stuk waarschijnlijk links

Dick2202 (0), 19 jaar geleden

Links? Ik zou eerder rechts verwachten omdat dan de zaak belast wordt.

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

als ie naar rechts stuurt wordt het minder dan komt er dus meer druk op het linker wiel +lager te staan dus ik denk links maar als ie het al doet vanaf 30 kmh is moet het ook hoorbaar zijn als je de wielen vrij laat hangen en hard rondraaid .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.