Renault Grand Scenic: Circulatiestand airco aan

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Hoi,

Even een vraag over de climate control, als je de temperatuurregeling van de auto op automatisch zet regelt de auto de temperatuur goed. Dus 21 graden wordt ook 21 graden.

Als ik de recirculatie aanzet gaat automatisch de airco erbij. Dit is niet prettig omdat je dan toch koude lucht mee voelt komen, terwijl je het juist lekker warm wilt hebben.

Zet je de airco dan handmatig uit dan beslaan meteen de ramen. Kennelijk is het dus om het vochtgehalte te reguleren.

Ik heb dit echter bij andere auto merken niet meegemaakt.

Is dit aan te passen?

remcob

Geplaatst door remcob (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

als je de recirculatieknop gebruikt recirculeerd die de lucht die in de auto aanwezig is er wordt dan een klep in je schutbord afgesloten die is ervoor bedoeld als je b v achter een stinkende auto rijdt en de blower begint dan wat harde te blazen en je zult ook koudere lucht voelen idd

maar over het algemeen kun je hem gewoon op automatisch zetten dat je ramen beslaan als je eerst met airco rijdt en je zet hem dan uit beslaan je ramen doen meerdere merken bmw heeft er ook last van maar het kan ook wezen dat je ergens waterlekkage hebt waardoor die de vocht niet meer afvoerd omdat de airco uit is

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Als je de recirculatie klep dicht doet beslaan alle auto's De vochtige lucht welke je uitademd is hier verantwoordelijk voor. En dan TBV het zich en de ontvochtinging doet de auto de airco aan. Hier heeft renault over na gedacht en moet je gewoon zo laten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.