Renault Clio: Clio (1995) met knipperend lampje startonderbreker bij lage toer

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 Rsi

Hallo,
Ik heb een Clio 1.8 Rsi uit 1995. Laatst heb ik bij het helpen starten van een andere auto per ongeluk de accu losgekoppeld. Nu knippert het lampje van de stratonderbreker bij lage toeren (onder de 1600 toeren). Hoe kan ik dit probleem oplossen? Is het mogelijk om gewoon tijdelijk (totdat de auto weer bij de garage is) het lampje of een zekering te verwijderen?

Ricky9760

Geplaatst door Ricky9760 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hoogfrequent (0), 17 jaar geleden

Je kan proberen de accu voor enkele uren af te koppelen om daarmee vreemde storingen in de computer te wissen. Heb dit laatst met een Clio uit 97 ook gedaan om een te hoog stationair toerental op te lossen. Dit deed zich voor na werkzaamheden waarbij de acccuppool enkele keren losgenomen was. Heeft bij mij geholpen.

Ricky9760 (0), 17 jaar geleden

Ik heb het vandaag meteen geprobeerd, en inderdaad na enkele uren loskoppelen (bij mij ongeveer 8 uur) was de storing van de startonderbreker verdwenen.
Bedankt voor de tip.

hoogfrequent (0), 17 jaar geleden

Da's mooi opgelost zo Ricky. Groet Richard

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.