Renault Clio: clio automaat

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1,6

Hallo,
Ik heb het volgende probleem, De automaat schakeld moeilijk van zijn 1 naar 2. Vooral als hij op temperatuur is dan bonkt het hele blok tijdens het overschakelen. De automaat is gereviseerd bij ***** met die klacht,maar het is niet opgelost. Het vreemde is dat als hij nog koud is hij prima overschakeld.De koppelomvormer is ook vervangen.Wie kan nog enkele tips geven?
Gr. Andre

andre59

Geplaatst door andre59 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

AS1 (105), 16 jaar geleden

is het hydraulisch blok ook vervangen?

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

terug naar het bedrijf ****zou ik zeggen zeker als je hem hebt gebracht voor die klacht en het is niet opgelost

p impink (0), 16 jaar geleden

Andre
Ik zie dat je uit amsterdam kom.Heb jij je auto bij een automaten specialist laten repareren in P rend.

andre59 (0), 16 jaar geleden

Hallo, Volgens de specialisten is het een clio probleem. Bij de renault zeggen ze dat mijn velgenmaat niet goed is, ik heb n.l 16 inch velgen op mijn clio.Maar volgens mij is dat onzin , want ik heb dezelfde buitenmaat als ik een 15 inch velg erop doe. Volgens renault kloppen de omwentelingen niet zodat de computer de verkeerde omwentelingen teld.. Heef iemand hier ervaring mee?
Gr, Andre

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.