Renault Clio: Clio start niet meer!

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Mijn renaul clio uit 1996 will sinds vandaag niet meer starten als ik contact maak dan gaan de waarschuwings lichtjes zoals normaal wel aan maar verder gebeurd er niks de startmoter draait niet rond.

Ik had er vandaag nog meer gereden maar toen ik weer even weg moest was het uit met de pret.
Dit probleem heeft zich al eens eerder voor gedaan een paar weken terug toen wou hij ook ineens niet meer starten ik heb de auto toen aan laten duwen om hem te laten starten. Echter het vreemde was toen ik eenmaal thuis was en het nog een aantal keer probeerde om de auto te starten hij na enige moeite weer aansloeg waarna hij vervolgens weer prima starte. Ik heb toen de accu stekkers schoongemaakt (zat een bietje roest op) omdat ik d8 dat de start motor mischien niet genoeg stroom kreeg (accu is nog geen jaar oud). Hij deed het toen weer prima tot vandaag dus...

Echter nu weer het zelfde probleem hij wil dus alleen starten als hij aangeduwt wordt er gebeurd dus helemaal niks behalve dat de lampjes aanspringen zoals altijd als ik contact maakt de startmoter draaid dus niet rond.

Iemand enig idee wat het kan zijn of zal ik maar alvast ff me maten bellen om me aan te duwen zodat ik naar de dealer kan kachelen ;).

Alvast bedankt!

mtillaart23

Geplaatst door mtillaart23 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Megane20 (0), 17 jaar geleden

Starmotor versleten?

Hans4037 (0) PRO, 17 jaar geleden

Of het schuifstekkertje op het startrelais wat slecht contact maakt.

Hans

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

idd schuifstekkertje vervangen.

mtillaart23 (0), 17 jaar geleden

Als het nou stopt met zo hard regenen zal ik eens naar het schuifstekkertje op de startmotor kijken.

Nog een topic gevonden met hetzelfde type auto en hetzelfde probleem. (als de search nou werkte had ik dit al eerder gezien).
[url]http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...[/url]

Bedankt voor de suggesties in elk geval!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.