Renault Clio: Koplampglas er af gewaaid!

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400 E7J

Het was flink winderig vandaag maar dat het koplampglas er midden op de snelweg afwaait is toch wel een unicum. Heeft iemand nog een complete unit LV liggen in de buurt van Arnhem? En komt dit vaker voor?

hoogfrequent

Geplaatst door hoogfrequent (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 17 jaar geleden

Mocht je particulier of op de sloop niet slagen kijk dan eens hier, http://www.auto-onderdelen.com/ zijn redelijke prijzen naar mijn idee.

hoogfrequent (0), 17 jaar geleden

Gisteren nieuwe koplamp gemonteerd en afgesteld. Kosten Euro 55,=. Weliswaar imitatie maar is prima zo. Morgen is er weer een KNMI waarschuwing. Zal toch niet de andere lamp aan de beurt zijn :)

AS1 (105), 17 jaar geleden

ziet dat er nu een beetje uit? Ik heb ook wel eens een koplamp vervangen voor imitatie maar dan is het mooier ze allebei te vervangen vanwege het verschil.

hoogfrequent (0), 17 jaar geleden

Ziet er prima uit. Weliswaar ziet de nieuwe lamp er ietsje frisser uit maar mag geen naam hebben. Dit zal ook bij een originele zijn want na tig jaar wordt het glas van binnen en de reflector naturlijk altijd iets vuil.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.