Renault Megane: code

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Vanmorgen sloeg de achterruitewisser van mijn vrouw's auto op hol. Omdat we toch echt even weg moesten heb ik de zekering eruit gehaald. Toen bleek dat ook de radio daar op zat... Bij terugplaatsen van de zekering vroeg de radio om een code. In het boekje stond er een, volgens de juiste procedure geprobeerd in te voeren en nu zegt de radio alleen nog CODE. Hij vraagt ook niet meer om een nieuwe. Kennelijk was de code in het boekje niet de goede. Wie kan mij helpen aan de juiste code en hoe kkrijg ik de radio zover dat hij er weer om vraagt?

Bij voorbaat dank,
Peter

Peter Schouten

Geplaatst door Peter Schouten , lid sinds 17 jaar geleden

5 Reacties

moderator PRO, 8 jaar geleden

Morgen bij de dealer opvragen.

Peter Schouten, 8 jaar geleden

Gaan we doen, bedankt!

Peter Schouten, 8 jaar geleden

Mijn vrouw is vanmorgen naar de Renault garage gegaan, vijftien euro armer en een code rijker weer MET radio op weg naar huis terug. Case closed.

Heino4267, 8 jaar geleden

Code opgeschreven voor later (met exacte invoerprocedure)?
Je zult zien dat je altijd als je ver van huis bent een lege accu hebt, en dan heb je hem weer nodig...

Peter Schouten, 8 jaar geleden

Hallo Hein,

Die code heeft mijn vrouw meteen genoteerd in het instructieboekje van de auto. Zal ons dus geen tweede keer gebeuren, maar bedankt voor je advies.

Mvrgr
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.