Renault Megane: course control

Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5

Mijn renault megane is voor een apk weggeweest en nu heb ik in de boordcomputer de tekst niet meer staan voor course control ook de course control op mijn stuur werkt niet meer.

is misschiruit de software erui?

wie weet wat het kan zijn.

groeten,

koen

koen1978

Geplaatst door koen1978 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RPJdeWeert (0), 12 jaar geleden

Zit er links van het stuur niet een draaiknopje? Bij mijn ouders in de Scenic zit er eentje, als je daar aan draait komt die op de boordcomputer te staan, en doet de CRUISE CONTROL ook niets meer. Gewoon even aan draaien, en kijken op het display wat hij zegt.

Heino4267 (215), 12 jaar geleden

In sommige Renaults zet je de cruisecontrol aan met een schakelaar bij de versnellingspook (cruisecontrol / snelheidsbegrenzer). Ik denk dat je cruisecontrol gewoon uit staat. Even links van het stuur aanzetten of met de schakelaar en het werkt weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.