Renault CLIO: CV werkt niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: D4F B7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Goedemiddag,
Ik heb al een tijdje problemen met de centrale deurvergrendeling van mijn Clio. Probleem is dat de bestuurdersdeur niet mee open en op slot gaat met de andere deuren. Met de afstandbediening in de sleutel gaan alle deuren open en op slot behalve de bestuurdersdeur, die moet ik met de sleutel in de deur openen en sluiten. Als ik de bestuurdersdeur open en sluit met de sleutel in de deur gaan de andere deuren niet mee open of op slot. Hetzelfde geldt voor als ik de deuren wil openen met de afstandsbediening, dan gaan alle deuren open of op slot behalve de bestuurdersdeur. Iemand een idee waar het aan kan liggen? Of een tip om het op te lossen? Ben bij de garage geweest en het gaat me minstens €200,- kosten om het te laten maken zeggen ze. Best veel geld vindt ik. Misschien is er een goedkopere oplossing.:-$ Bedankt alvast!

Spectacuclaire

Geplaatst door Spectacuclaire (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1855) PRO, 7 jaar geleden

Begin met de stekkerverbindingen en de doorvoeren in de deurstijlen te controleren op beschadiging en draadbreuk.
Tijd is geld .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.