Renault CLIO: Lampje onderhoud interval resetten

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4B A4, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 66

Hoi,
Mijn Clio (estate) uit 2014 geeft via een hel verlichte moersleutel aan dat er onderhoud gepleegd moet worden. Is het mogelijk om dit buiten een Renault garage om te resetten? In het donker is het zwaar irritant.
Op Internet al gekeken, maar via de ruitenwisserknopjes kom ik niet in het menu om dit te resetten.
Wie weet de oplossing?
Alvast bedankt.
Gr. Ruud

Sirocco

Geplaatst door Sirocco (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1710) PRO, 7 jaar geleden

Onderhoud plegen , en dan resetten ze het bij de garage , sorry.

Sirocco (0), 7 jaar geleden

Onderhoud plegen doe ik gewoon zelf, olie verversen stelt natuurlijk weinig voor, net als een oliefilter. Dan blijft het raar om aangewezen te zijn op de garage om die melding uit het dashboard te krijgen. Bij andere merken kan het ook zelf, bij oudere type's van Renault kan het ook nog vrij eenvoudig zelf, dus volgens mij moet het nu ook nog kunnen. A

Sirocco (0), 7 jaar geleden

Gelukt dankzij filmpje Hans.
Wel ff rekening houden met 2 meldingen in display. "Onderhoud uitvoeren" en je hebt "onderhoud over". Die laatste moet je dus als bovenstaande resetten, dan is daarna de melding van "onderhoud uitvoeren" uit het display verdwenen.
Gr. Ruud

Heino4267 (225), 7 jaar geleden

Ik wens je veel succes toe met je auto als jouw periodieke onderhoud bestaat uit olie verversen met of zonder oliefilter en interval resetten.

Of heb je je wat ongelukkig uitgedrukt?

hobby-monteur (0), 7 jaar geleden

De leasemaatschappij zei de laatste keer bij het onderhoud van mijn Clio:" olieverversen is niet nodig, dat doen we later wel eens" en bij navraag:" loopt 'ie vast dan halen we een nieuwe,zie het als een wegwerpauto, die dingen kosten geen drol !". Juist.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.