Renault Scénic 2005: Dashboard

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Dashboard werkt onverwacht niet meer. Ik hoor wel rechts van het display regelmatig geklik als van een relais. De stekkers boven het display, nadat de beschermkappen zijn weggehaald, los gehad, daarna weer gemonteerd. Dit lost het probleem niet op. Wel dat het dashboard af en toe oplicht. Wie heeft er een idee?

Pakreel

Geplaatst door Pakreel (285) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

6 Reacties

1 jaar geleden - Highway

Kijk eens op de site van KMS

1 jaar geleden - Pakreel

Highway bedankt voor je reactie.

Zou je iets meer soecifieker willen zijn. Op KMS zoeken geeft voor mij niet het juiste resultaat. Zou je misschien ook de plaatsnaam erbij kunnen zetten?

1 jaar geleden - Highway

KMS Apeldoorn

1 jaar geleden - PakreelPoes

Bedankt

1 jaar geleden - PakreelPoes

Eurox in Lelystad repareert deze dashboard displays ook en Tuning Service Huizen aan de Kabelweg 1a ook

1 jaar geleden - Pakreel

Display beter bekeken en bleek al in 2008 een keer gerepareerd te zijn door ACtronics. Bij Tuning Service geweest, die begon er niet aan omdat het al een keer gemaakt was en stuurde mij in principe naar ACtronics. 'k Heb goede contacten met een sloperij en daar stond een Scenic van hetzelfde jaar en uitvoering, zonder ingebouwde navigatie. Daar de display uitgehaald en deze getest in de auto en het werkte. Wel dat de km.stand niet meer klopte, maar dat is geen APK punt. Het enige punt is dat de radio niet werkt en dat het display ook niet om een code vraagt. Dus dat moet nog gebeuren en dan denk ik aan de radio helemaal los maken, de auto resetten en daarna de radio weer monteren. Afwachten of de codemelding weer komt. Het is een 18 jaar oude auto, dan ga je er ook niet zo maar honderden euro's aan kosten voor de juiste weergaves op de display's uigeven. Zo lang het maar APK waardig is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.