Renault Laguna: Defect kaart? Laguna

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 Dci

Hallo,

Volgend probleem doet zich sporadisch voor, sinds 3 weken ( eerst 1x in de week, gister toevallig 3x achtereen ).

Soms krijg ik de auto niet open met de handsfree-functie, ALS dit gebeurd en ik steek de kaart in de lezer, dan hoor ik de vergrendeling niet activeren en gaan de controlelampjes niet branden, tevens begint de verlichting van de kaartlezer te knipperen, tevens knippert het rode lampje in het midden van het instrumentenpaneel zeer snel.
Eens de kaart uit de lezer halen en opnieuw proberen wil helpen, echter gaan de deuren niet meer automatisch op slot als je van de auto wegloopt!

Of zou dit toch de kaartlezer zijn? meerendeels werkt alles gewoon, het viel me op de laatste tijd.

Bedankt!

Arjan2

Geplaatst door Arjan2 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ejnn (0), 16 jaar geleden

heb ik ook gehad, auto wilde niet starten, en het alramlichtje ging snel knipperen. Het kan de kaartlezer zijn, de kaart zelf en in het slechte geval een storing in het systeem. Heb de accupolen eraf getrokken en het was opgelosd, nooit weer voorgekomen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.