Renault Scenic: Deurslot achterdeur gaat niet meer van slot af.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

Mijn Renault Megane Scenic uit 1998 heeft het probleem dat het slot van de achterdeur links niet meer van het slot afgaat. Ik heb al het een en ander geprobeerd maar tot nu toe zonder resultaat.

Het probleem zit het echt in het slot zelf, ik heb het deurpaneel al gedemonteerd, motor gedemonteerd, alle stangen los gemaakt, zodat het niet aan een te krap afgestelde stang kon liggen. Kinderslot is ook los.

Wie heeft de oplossing?

EHoutsma

Geplaatst door EHoutsma (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

EHoutsma (0), 14 jaar geleden

Het wordt steeds leuker.

Ik heb het slot open gekregen door met een dremel een deel van het metaal weg te slijpen, en vervolgens met een schroevedraaier een lipje omhoog te duwen/draaien.

Hierna heb ik het slot vervangen, maar liep ik tegen een volgend probleem aan, de deur blijkt te ver uitgezakt te zijn. Het deur hangt te ver naar beneden, waardoor de pen tegen de deur aanslaat ipv in het slot valt. Hoe los ik dit op?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.