Renault Megane: Display verwarming(sknop) brandt niet meer plus andere klachten

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Kan iemand mij verder helpen met (weer) een auto probleem. Sinds gisteren brandt het display van de verwarming niet meer en naast dat de display niks meer doet... doet de verwaming het ook niet meer! Tegelijkertijd viel het me op dat de sigarettenlader ook niet meer reageert. En als ik de deur open blijft de radio gewoon aan... het zijn allemaal vreemde klachtjes.
De auto rijdt verder wel prima, kan iemand mij zeggen wat het probleem is? Ik heb op dit forum ergens iets gelezen over losse soldeerverbindingen maar ik kom daar niet direct verder mee.

Ik hoor heel graag.

Veld28

Veld28

Geplaatst door Veld28 , lid sinds 8 jaar geleden

6 Reacties

abc PRO, 8 jaar geleden

zekeringen al gecontroleerd,werkt de verlichting wel allemaal?

Safrane10698, 8 jaar geleden

Als je de deuren opent zie je dat dan wel op het display? Anders kan er een deursensor stuk zijn waardoor de radio niet uitgaat.

Veld28, 8 jaar geleden

Ja zekeringen allemaal gecontroleerd! Dit lijkt niet het probleem te zijn. Ik vind het zo apart dat de radio ook niet meer uitgaat, als ook dat de sigarettenlader het niet meer doet. Ik las iets over losse soldeerverbindingen... maar ik heb geen idee waar en hoe.

abc PRO, 8 jaar geleden

dat is bij een laguna,eerst kijken op welke zekering de sigaretten plug gezekerd is dan zal de radio ook weer werken zoals het hoort

Heino4267, 8 jaar geleden

Ik zou de oorzaak niet zoeken in de Climate Control Unit, maar in je stroomvoorziening: begin eens te zoeken waarom je sigarettenaansteker geen voeding meer krijgt (ergens een zekering defect?). Als je dat hebt opgelsot, heb je grote kans dat je meteen ook de rest hebt opgelost.

Veld28, 8 jaar geleden

Opgelost! Blijkbaar heeft de iphonelader iets van een storing veroorzaakt, hierdoor is toch een zekering kapot gegaan. Blijkbaar bij controle zekering deze over het hoofd gezien of dat deze zekering op die 2e plek zit (waarvan ik niet weet waar).
Achteraf klopt het ook wel dat het is begonnen met de lader, want dat probleem had ik eerst en toen ik opkeek zag ik dat display het niet meer deed. Pfffff... dit viel gelukkig mee met €

Dank voor de reacties!

Veld28

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.