Renault Laguna: Distributie ketting of riem

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16 v

Hallo:
Heeft een Laguna 2.0 16 v van 2007 een distributieketting of een riem.
Type motor is een F4R.
Bijvoorbaat dank.

Hans Assmann

Geplaatst door Hans Assmann (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

raymond.h (0), 15 jaar geleden

je hebt verschillende f4r of je hebt ook de f4rt. maar een laguna 2 van 07 F4R indice nr 714 99kw heeft een riem. alleen opletten met krukas tandwiel kan zonder spie zijn en voor de nokkenassen heb je een blokeerplaat nodig achter op de cylinderkop

Hans Assmann (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reactie.
Heeft deze auto nog minpuntjes om het zomaar te noemen.
De meeste problemen van laguna op deze site zijn van voor bouwjaar 2005.
Groeten Hans.

raymond.h (0), 15 jaar geleden

zeker een aanrader bij vervangen van de riem. niet doen zonder speciaal gereedschap en de waterpomp mee vervangen. { er moet een pen in de krukas en als je het goed doet bij het spannen moet je ook de nokas tandwielen lossen } heb al meegemaakt na vervangen van distriebutie riem nadien toch
problemen met de waterpomp omdat een andere spanning op de riem komt. heb nog maar weinig renault"s gehad zonder WP kapot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.