Renault Laguna: Tractiecontrole

Bouwjaar: 2005, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16V

Vraagje, hoe is te checken of mijn auto tractiecontrole heeft? Is dat te zien aan een schakelaartje in het rijtje waar ook de cruise controle zit? Of hebben we het dan over een ander systeem? Of is het niet te zien dat een Laguna tractiecontrole heeft?

guy3906

Geplaatst door guy3906 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Als je een knopje ESP off hebt, in het rijtje naast je cruise control, heb je ook tractie controle. En je kan het proberen, rij maar eens met piepende banden weg, al heel snel zal de auto ingrijpen en het lampje op je dashboard gaan knipperen.

guy3906 (0), 15 jaar geleden

Ok, Dat knopje heb ik afgebeeld zien staan in het boekje. Volgens de beschrijving van het bedrijf waar ik de auto heb gekocht zou ik traction control hebben, maar dat knopje naast de cruise control ontbreekt... Ik vroeg me even af of traction control ingebouwd kan zitten, zonder dat je daar een knopje voor hebt waarmee je dat systeem uit kan zetten.

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Nee moet je uit kunnen zetten, anders zou je sommige dingen niet kunnen doen met de auto. Welke uitvoering heb je?

guy3906 (0), 15 jaar geleden

Ah, jammer. Ik heb een TechRoad.

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Ik heb het even opgezocht, dat systeem was bij jou uitvoering optioneel.

guy3906 (0), 15 jaar geleden

Ok, als het dan zo is dat het systeem alleen zichtbaar zou moeten zijn aan een knopje, dat betekent dat dus dat ik dat niet heb...

guy3906 (0), 15 jaar geleden

Bedankt voor de hulp in elk geval!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.